Hobitten - En uventet rejse

 
16-12-2012
Biograf nyheder

Førdte del af hobbitten (En uventet rejse) handler om Bilbo Baggins, der bor i det fredelige Hobbiton. Men en dag opsøges han af troldmanden Gandalf, der sender ham og 13 dværge på en mission, for at genvinde det tabte dværg-kongerige Erebor.

Herved kommer Bilbo på en farefuld rejse, der bringer ham gennem mørke skove og over høje. På rejsen møder han selvfølgelig trolde og ulvelignende Wargs, og han møder det gådefulde væsen Gollum, som vi alle lærte at kende i ringenes herre, sammen den magiske ring.

Hobbitten: En uventet rejse, er første del af Peter Jacksons filmatisering af J.R.R. Tolkiens forløber til Ringenes Herre-trilogien.

Modsat ringenes herre, så har man mulighed for at se hobitten i 3D. Det giver selvfølgelig en ekstra dimension, men filmen kommer alligevel ikke i nærheden af ringenes herre i kvalitet. Det skal dog også siges at ringenes herre 3 film er nogle af de bedste i filmhistorien, lavet på et af de bedste manuskripter, der er lavet. Det er ikke den film, vi kunne have håbet på, men det er dog en enestående oplevelse. Den får 4 ud af 6 stjerner,

 
 
Find information om: guide tips biograf portal film Alt om
(Hovedkategori: Biograf nyheder)